• Coronavirus IgG & IgM Test Cassette

    Kaset Uji Coronavirus IgG & IgM

    Prinsip uji Artron COVID-19 IgM / IgG Antibody Test yaiku sawijining assay antioksromatografik sing njupuk anti-virus kanggo deteksi lan bedo karo antibodi IgM & IgG kanggo COVID-19 virus ing serum, plasma, utawa conto getih.