Sandhangan protèktif

Keterangan Singkat:

Kanthi potongan loro dimensi telung band lan band lentur ing bukaan pasuryan, hood bisa luwih pas karo pasuryan lan nambah efek perlindungan.


Detail Produk

FAQ

Tags Product

Introduction Pambuka Desain Produk】

Desain Hooded Two Piece

Kanthi potongan loro dimensi telung band lan band lentur ing bukaan pasuryan, hood bisa luwih pas karo pasuryan lan nambah efek perlindungan.

Pakaryan Tape Gegelung Tegel

Saben lapisan disegel nganggo pita, lan pinggul ditrapake nganggo band elastis internal, sing luwih apik ningkatake perlindungan seam lan fitness jas kasebut.

Balung elastis

Bungkus kasebut nggunakake band elastis internal supaya bisa nambah ketat lan pangayoman.

Desain Placket Tutup

Aplikasi zipper pusat bisa ngidini gampang dipasang lan gampang diluncurake sanajan desain zip placket menehi pangayoman luwih apik.

Penutupan Hem ngisor Elastis

Band elastis internal ditrapake ing sisih ngisor, kanthi tutup spatu, sing nambah fitness lan perlindungan.

Show Tampilake Produk】

protective-clothing-2
protective-clothing-1
protective-clothing-4
protective-clothing-3

Introduction Pambuka Produk】

Sandhangan protèktif sing ora bisa digunakake, jas protèktif

Bahan: film PEpropilena spunbonded PE sing dilapisi nonwovens

Konten: 100% poliester

Keuntungan: Antibacterial, Anti-statis, Lembut, anti banyu, ambegan

1. Proses kabeh lan bahan mentah cocog karo standar sing paling dhuwur.

2. Kain, pita segel lan zippers sesuai karo standar nasional.

3. Saman pelindung digawe saka kain non-tenunan sing digawe kain spunbond karo film PE. Bahan kasebut tetep kuat, ora pas karo ramah, ramah kulit, kepenak banget, lan kuwat karo kinerja antistatik.

4. Nduwe kinerja anti-infiltrasi sing apik, efisiensin nyaring, tingkat kelembapan lumahing, kekuwatan lan kebolehtelapan udara, sing efektif nyegah nyegah banyu lan bledug.

Ifications Spesifikasi】

protective-clothing-9

Details Rincian Teknik】

1..Jarum jahitan, ikatan lan panyegelan panas ditrapake ing bagean panyambungan miturut proteksi. Bolongan jahitan ditutup. Jahitan jahitan kudu 8 nganti 14 jahitan saben 3cm. Jahitan didadekake lan dilalekake kanthi bener. Ora ana bagian sing ora bisa diluncurake. Dhewe utawa sing ditutup panas bakal ditutup lan ditutup tanpa gelembung udara.

2.. Poster sandhangan proteksi ora kena diungkap, lan penarik zipper kudu ngunci dhewe.

3.. Struktur jas pelindung kudu cocog, gampang dipasang lan mati, lan sendi kudu ketat.

4.. Balung lan tungkak elastis, lan bukaan pinggul lan pinggul sing lentur.

5.. Saman pelindung ana ing struktur sakabèhé, sing kasusun saka ndhuwur lan celonone hood.

Show Tampilake bengkel】

protective-clothing-5
protective-clothing-6
protective-clothing-7
protective-clothing-8

【Certificate】

FDA

FDA clothing

C.

CLOTHING CE

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita