• Coronavirus IgG & IgM Test Cassette

    Kaset Uji Coronavirus IgG & IgM

    Prinsip uji Artron COVID-19 IgM / IgG Antibody Test yaiku sawijining assay antioksromatografik sing njupuk anti-virus kanggo deteksi lan bedo karo antibodi IgM & IgG kanggo COVID-19 virus ing serum, plasma, utawa conto getih.
  • Surgical Gown

    Gaun Bedah

    Bisa digunakake kanggo operasi bedah lan perawatan pasien. Inspeksi pencegahan wabah ing papan umum; Disinfeksi wilayah sing kontaminasi; digunakake ing militer, medis, kimia, perlindungan lingkungan, transportasi, pencegahan wabah lan lapangan liyane.
  • Disposable Apron

    Dipecat Apron

    Apron tahan cairan, pelumas lan lenga.Prosesan, kaendahan, pabrik, konstruksi lan kebersihan & panggunaan saben dina.
  • Isolation Gown PE1003B

    Pengasingan Gown PE1003B

    Laboratorium, pawon, kabeh jinis wilayah kudu dilindhungi cairan sing entheng.
    Buktin banyu, Debu-bukti, Minyak-bukti
  • Face Shield

    Pasuryan Shield

    Iki digunakake ing urip saben dinane. Bisa digunakake ing kantor Work, pawon, dalan udan, pesta gedhe, patemon lan sapiturute. Proteksi anti-kabut protes definisi tinggi, digunakake ing bank, personel transportasi, restoran, lan papan umum; Perlindhungan perisai Wajah bisa kanthi efektif. ngalangi pangguna supaya ora nyopot pollutants ing pasuryan ing urip saben dina lan pakaryan. Ing wektu sing padha, tameng Wajah duwe kinerja anti-kabut sing apik lan menehi visi sing jelas.
  • Isolation Gown PE1003

    Pengasingan Gown PE1003

    Laboratorium, pawon, kabeh jinis wilayah kudu dilindhungi cairan tahan moderat.Water-bukti, Debu-bukti, Minyak-bukti
  • Isolation Gown E

    Gown Isol E

    Gaun pengasingan sing bisa dilindhungi
  • Isolation Gown A

    Gaun Isol A

    Gaun pengasingan sing bisa dilindhungi
  • Protective Clothing

    Sandhangan protèktif

    Kanthi potongan loro dimensi telung band lan band lentur ing bukaan pasuryan, hood bisa luwih pas karo pasuryan lan nambah efek perlindungan.