Warta perusahaan

  • News-Surgical-Gown

    Bubar Tuku Surgical Gowns kita adol panas. Gaun Bedah Kita didol menyang pirang-pirang negara ing saindenging jagad. Pelanggan banget wareg karo kualitas produk lan layanan saka tim penjualan. Sterilisasi: Aplikasi steril: Bisa digunakake kanggo operasi bedhah lan perawatan pasien.Inspec ...
    Waca liyane
  • Warta-Isolasi-Gaun

    Bubar ngisolake gaun pengecualian bisa uga adol panas. Gaun pengirangan kita didol menyang pirang-pirang negara ing saindenging jagad. Pelanggan banget wareg karo kualitas produk lan layanan saka tim penjualan. Produk: Gaya Pengguguran Disposable A: Bahan / Konten: 100% polipropilena sing ora dirajut ...
    Waca liyane
  • sandhangan protèktif

    Bubar nganggo sandhangan pelindung sing bisa digunakake yaiku adol panas. Pengganti proteksi kita didol menyang pirang-pirang negara kayata UK, Jepang, Kanada, Malaysia dll. Pelanggan banget wareg karo kualitas produk lan layanan saka tim penjualan. ...
    Waca liyane
  • Disposable-Peteng

    Bubar april sing bisa digunakake yaiku adol panas. Kita diwenehake menyang pelanggan ing saindenging jagad. Pelanggan banget wareg karo kualitas produk lan layanan saka tim penjualan. Apron sing bisa digunakake yaiku ing ngisor iki karakter: 1) anti-banyu, anti-minyak, anti-bledug, nggunakake macem-macem lapangan ...
    Waca liyane
  • Kit-Test

    Kaset tes IgM / IgG kita adol panas. Kita diwenehake menyang pelanggan ing saindenging jagad. Pelanggan banget wareg karo kualitas produk lan layanan saka tim penjualan. Pabrik kita duwe tenaga teknis sing kuwat. Penyakit Coronavirus 2019 (COVID-19) Uji Antibodi IgM / IgG minangka cepet, kualitati ...
    Waca liyane
  • Pasuryan Shield

    Bubar pabrik kita adol tameng 800,000pcs ing tameng kanggo Pelanggan Jepang. Pelanggan banget wareg karo kualitas produk lan layanan kita. Perisai pasuryan kita duwe karakter ing ngisor iki: 1. Produk iki nggunakake PET transparan sing dhuwur kanggo pengasingan lan perlindungan kabeh bunder. 2. Produk ing cahya ...
    Waca liyane