Kaset Uji Coronavirus IgG & IgM

Keterangan Singkat:

Prinsip uji Artron COVID-19 IgM / IgG Antibody Test yaiku sawijining assay antioksromatografik sing njupuk anti-virus kanggo deteksi lan bedo karo antibodi IgM & IgG kanggo COVID-19 virus ing serum, plasma, utawa conto getih.


Detail Produk

FAQ

Tags Product

Cont Isi Paket】

· Isi poki: Kaset Tes, Desiccant.

· 100 tabung kapiler (20 µl) kanggo 100 tes.

· Buffer sampel 12 ml kanggo 100 tes.

· Instruksi tes. 

【Packing】

25pouches / box, demension box 15 * 14 * 6.5cmbobote kothak yaiku 150g.

100boxes / karton, dimensi karton 72 * 62 * 36cm22KGS.

Show Tampilake Produk】

rapid-test-kit-4
rapid-test-kit-1
rapid-test-kit-5
rapid-test-kit-2
rapid-test-kit-3

【Dienggo】

Penyakit Coronavirus 2019 (COVID-19) Uji Antibodi IgM / IgG minangka immunochromatographic kanthi cepet, kualitatif lan trep. ing vitro assay kanggo deteksi diferensial antibodi IgM & IgG kanggo COVID-19 virus ing serum manungsa, plasma utawa kabeh getih sing dijupuk saka pasien infeksi COVID-19. Piranti kasebut dirancang kanggo mbantu ngatasi pendhapat virus anyar utawa sadurunge virus COVID-19 nglacak status penyakit sawise infeksi virus COVID-19.

Assay iki mung menehi asil awal. Asil positif ora ateges infeksi saiki, nanging nggambarake tahap penyakit sing beda sawise infeksi. Positif IgM utawa IgM / IgG positif nuduhake ekspos anyar, nanging positif IgG nuduhake infeksi sadurunge, utawa infeksi laten.

Infeksi saiki kudu dikonfirmasi dening Transcriptase Reverse Real-Time (RT- PCR) utawa urutan gen virus. Tes ditujokake kanggo panggunaan profesional. 

Iple Prinsip Assay】

Prinsip uji Artron COVID-19 IgM / IgG Antibody Test yaiku sawijining assay antioksromatografik sing njupuk anti-virus kanggo deteksi lan bedo karo antibodi IgM & IgG kanggo COVID-19 virus ing serum, plasma, utawa conto getih. Virus covid-19-

antigen spesifik dipasang ing emas koloid lan setor ing pad konjungtel. IgM monoclonal anti-human IgM lan monoclonal anti-human IgG ora ana ing loro garis tes individu (T2 lan T1) membran nitrokellulosa. Garis IgM (T2) luwih cedhak karo sampel kasebut lan disusul dening baris IgG (T1). Nalika conto ditambah, konjugasi antigen emas ditarik maneh lan antibodi COVID-19 IgM lan / utawa IgG, yen ana ing conto kasebut, bakal sesambungan karo antigen konjusi emas. Imunokompleks kasebut bakal pindhah menyang jendhela tes nganti zona uji (T1 & T2) ing ngendi dheweke bakal ditangkap IgM (T2) anti-manungsa sing relevan, lan / utawa IgG (T1) anti-manungsa sing relevan, mbentuk garis pink sing katon, nuduhake asil positif. Yen antibodi COVID-19 ora ana

conto, ora ana garis jambon sing bakal ditampilake ing garis tes (T1 & T2), sing nuduhake asil negatif.

Kanggo dadi kontrol proses internal, baris kontrol kudu terus ditampilake ing Control Zone (C) sawise tes rampung. Absence garis kontrol pink ing Zona Kontrol minangka indikasi asil sing ora bener. 

Proc Proses Tes】

Copot piranti sing dites saka kanthong sing wis disegel kanthi ngirit

kedudukan lan pasang piranti tes ing papan sing rata lan garing.

Kanggo getihe kabeh getih:

Nganggo tabung kapiler, kumpulake kabeh getih nganti driji ireng.

Kanggo getih wutuh:

Nganggo pipa utawa tabung kapiler, kumpulake getih sing akeh (20µl).

Kanggo serum / plasma:

Nggunakake pipette, kumpulake serum / plasma (10µl).

  1. Tambah serum / plasma / getih sing diklumpukake menyang rea ndhuwur (cedhak jendela test) kanthi sampel ing piranti uji tanpa gelembung udara (tahan tabung kapiler / pipet kanthi vertikal lan alon-alon tutul mburi nglawan pad ing sampel kanthi becik kanggo mindhah ).
  2. Enteni 20-30 detik; nambah 2 tetes (sekitar 90µl) saka sampel buffer menyang sampel sumur piranti tes.
  3. Waca asil sawise 15-20 menit. Spesimen positif sing kuat bisa ngasilake asil positif sethithik sak 1 menit.

OTOH RESEP INTERPRET PANI SAIKI 30 MINIT.

Interpr Panjelasan Asil】

Negatif

Pita berwarna pink katon mung ing wilayah kontrol (C), nuduhake asil negatif kanggo infeksi COVID-19.

Positif

Pita warna pink katon ing wilayah kontrol (C) lan wilayah T1 lan / utawa T2.

1) Band IgM lan IgG sing katon positif ing T2 lan T1, nuduhake asil positif kanggo infeksi COVID-19.

2) IgM positif, band sing katon ing wilayah T2, nuduhake asil positif kanggo infeksi COVID-19.

3) IgG positif, band sing katon ing wilayah T1, nuduhake asil positif kanggo infeksi COVID-19.

Ora salah

Ora ana band sing katon ing wilayah kontrol (C). Baleni maneh karo piranti tes anyar. Yen tes isih gagal, hubungi distributor kanthi nomer akeh.

Show Tampilake bengkel】

factory-tour-4
factory-tour-5
factory-tour-3

【Certificate】

C.

TESTING CE


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita