• Face Shield

    Pasuryan Shield

    Iki digunakake ing urip saben dinane. Bisa digunakake ing kantor Work, pawon, dalan udan, pesta gedhe, patemon lan sapiturute. Proteksi anti-kabut protes definisi tinggi, digunakake ing bank, personel transportasi, restoran, lan papan umum; Perlindhungan perisai Wajah bisa kanthi efektif. ngalangi pangguna supaya ora nyopot pollutants ing pasuryan ing urip saben dina lan pakaryan. Ing wektu sing padha, tameng Wajah duwe kinerja anti-kabut sing apik lan menehi visi sing jelas.