Pasuryan Shield

Keterangan Singkat:

Iki digunakake ing urip saben dinane. Bisa digunakake ing kantor Work, pawon, dalan udan, pesta gedhe, patemon lan sapiturute. Proteksi anti-kabut protes definisi tinggi, digunakake ing bank, personel transportasi, restoran, lan papan umum; Perlindhungan perisai Wajah bisa kanthi efektif. ngalangi pangguna supaya ora nyopot pollutants ing pasuryan ing urip saben dina lan pakaryan. Ing wektu sing padha, tameng Wajah duwe kinerja anti-kabut sing apik lan menehi visi sing jelas.


Detail Produk

FAQ

Tags Product

Par Parameter Produk】

Jeneng: Pasuryan Shield

Bahan: PET anti-kabut anti transparan dhuwur transparan

Warna: Biru, Abang, Jingga, dll

Ukuran: 32x22cm, 33x22cm utawa 35x24cm

Kekandelan: 0.24mm utawa 0.4mm.

Efek protèktif: Digunakake kanggo produksi saben dina, anti-bledug, anti-minyak saka pawon, anti-cipratan, anti-kabut, anti-tetes, suplai non-medis, dudu medis

Show Tampilake Produk】

face-shield-orange-07
face-shield-orange-10
face-shield-turquoise-9
face-shield-navy-09
face-shield-navy-10
face-shield-red-07
face-shield-back
face-shield-navy-06

Char karakter Karakter】

1. Produk iki nggunakake PET transparan sing dhuwur kanggo ngisolasi lan proteksi pasuryan kabeh bunder.

2. Produk entheng bobot, transparansi dhuwur, kepenak kanggo dipakai.

3. Perlindhungan keamanan, tetesan pemblokiran efisiensi sing dhuwur lan cipratan air liur.  

4. Efektif nyegah penglihatan sing kabur sing disebabake dening bedane suhu lan uap banyu.

5. Sisih kaping pindho produk iki ditutup nganggo film anti statis.

【Scope aplikasi】

Digunakake ing saben dinten. Bisa digunakake ing kantor Kerja, pawon, dalan udan, pesta gedhe, rapat lsp.

Proteksi anti-pedhut High-definisi dhuwur Pecahan perisai rai, digunakake ing bank, personel transportasi, restoran, lan papan umum; Perlindhungan perisai wajah kanthi efektif bisa nyegah pangguna saka polutan ing pasuryan ing urip saben dina lan pakaryan. Ing wektu sing padha, tameng Wajah duwe kinerja anti-kabut sing apik lan menehi visi sing jelas.

Introduction Liyane Pambuka】

1.. Shield Full Full: transparan, entheng, nyaman, ambegan, becik kanggo nglindhungi mata, cangkeme, irung saka lebu, tetesan, aerosol, semprotan lan splatter.

2. Bahan Premium: PET Anti-kabut sing berkualitas tinggi. awet lan praktis.

3. Cahya & Nyaman: Saben dilengkapi karo band elastis lan headband span, Luwih becik ngagem. Anti-kabut lan busa diluncurake supaya bisa menehi keselesaan tambahan lan kanthi aman nglawan cairan lan lebu menyang wilayah rai.

4. Efektif nyuda Splatter: Perisai pasuryan rai lengkap kanggo nglindhungi sampeyan saka semprotan lan splatter. Kanthi desain ergonomik, tameng pasuryan safety kita bisa digunakake kanggo umume wong.

face-shield-advantage

【Cathetan

Sadurunge digunakake, mangga copot proteksi film transparan ing sisih loro lensa. 

face-shield-navy-05

【Certificate】

C.

MASK CE

FDA 1

MASK FDA1

FDA 2

MASK FDA2

Laporan Laporan 【

TIM20200617145131
Microsoft Word - its5814.doc
Microsoft Word - its5814.doc
Microsoft Word - its5814.doc
Microsoft Word - its5814.doc
Microsoft Word - its5814.doc

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita

    Gegayutan PRODUK