Dipecat Apron

Keterangan Singkat:

Apron tahan cairan, pelumas lan lenga.Prosesan, kaendahan, pabrik, konstruksi lan kebersihan & panggunaan saben dina.


Detail Produk

FAQ

Tags Product

Par Parameter Produk】

Jeneng: Disponable Apron

Materi: HDPE

Warna: Biru, jambon, putih.

Ukuran: 70x120cm

Kekandelan: 0,02mm

Kemasan: 100pcs / tas, 10bags / ctn

Ukuran karton: 36 * 28 * 18cm, utawa 52 * 36 * 9cm

Bobot reged: 13KG, Bobot net: 12,5KG

Produk iki digawe saka poliétilena HDPE. Ora ana bau. 

Par Parameter Produk】

disposable-apron-white-1
disposable-apron-white-2
disposable-apron-blue-1
disposable-apron-pink-4
disposable-apron-pink-1
disposable-apron-blue-2
disposable-apron-pink-2
disposable-apron-pink-3

Character karakter produk】

1) anti-banyu, anti-minyak, anti-bledug, nggunakake macem-macem

Sawah. Tanduran tunggal, bobot entheng, anti banyu, Bahan Pangan.

Apron tahan cairan, pelumas lan minyak.

Cahya, trep, bledug-bukti, minyak-bukti, rereget-bukti

2) murah nanging bisa dipakai, lan tahan Asam lan Alkali,

sing bisa digunakake ing pemeriksaan kimia, perlindungan ing

industri lan pertanian, pewarna, ngrawat lan liya-liyane.

【Aplikasi】

Pengendalian lan pemrosesan panganan Diet lan Pembuangan dll ...

Pewarnaan Rambut, Ujian Medis, Ngumbah, DIY, pangolahan panganan, Kedokteran, Hotel, Restoran, Lab Rumah Sakit, Salon Kecantikan, Cukuran, Ujian, Pasar pasar, toko eceran, pusat blanja, toko Grosir, kluwarga saben dina lsp.

Pangolahan panganan, kaendahan, produksi, konstruksi lan kebersihan & panggunaan saben dinane.

Vant Keuntungan】

Rega murah, kualitas apik, layanan apik

Introduction Liyane Pambuka】

1. Disingkirake, grapyak lingkungan.

2. Gampang dienggo.

3. Entheng.

4. anti banyu, anti banyu.

5. resistensi tahan korosi kimia.

6. Digunakake kanggo produksi panganan, kaendahan, klinik kanggo pangayoman.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita

    Gegayutan PRODUK