Hubungi Kita

Qingdao Company Asia Pacific Group

Alamat

Kamar 1009, bangunan dagang China, No100 Hongkong tengah, Qingdao, China

Telpon

Telpon: 13969819257

Tel: 86 532 85921061

Jam

Senin-Jumuah: 8am nganti 5pm

Setu, Minggu: Ditutup

ING NGANGGO BISA DENGAN US?

Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita