Babagan Kita

Qingdao Company Asia Pacific Group

Babagan Kita

qingdao222

Qingdao Company Asia Asia Pacific diadegaké ing taun 2000 ing kutha segara sing apik Qingdao. Lalu lintas daratan lan transportasi segara gampang banget.

Pabrik kita duwe pasukan teknis lan tim teknis. Produk kita didol menyang pirang-pirang negara kayata Jepang, Malaysia, AS lan negara-negara Eropa. Produk kita kanthi rega lan rega saingan sing apik.

NAP wis netepi nilai-nilai perusahaan saka pelanggan pisanan, kerja sama tim, integritas, semangat lan pengabdian. Tim penjualan kita nyedhiyakake layanan sing apik kanggo para pelanggan.

Produk utama kita yaiku produk pelindung kayata perisai rai, apron sing bisa digunakake, sandhangan protèktif, gaun pengasingan sing bisa digunakake, gaun bedah, kit uji kanthi cepet (kaset tes) lan liya-liyane. CE utawa sertifikat FDA kasedhiya.

Pasuryan Shield

1. Produk iki nggunakake PET transparan sing dhuwur kanggo ngisolasi lan proteksi pasuryan kabeh bunder.

2. Produk entheng bobot, transparansi dhuwur, kepenak kanggo dipakai.

3. Perlindhungan keamanan, tetesan pemblokiran efisiensi sing dhuwur lan cipratan air liur.  

4. Efektif nyegah penglihatan sing kabur sing disebabake dening bedane suhu lan uap banyu.

Perisai rai digunakake ing urip saben dinane lan produksi saben dinane. Bisa digunakake ing bengkel, Kantor kerja, pawon, dalan udan, pesta gedhe, rapat dll.

Efek protèktif: anti bledug, anti-minyak saka pawon, anti-percikan, anti-kabut, anti-tetes, suplai non-medis, dudu medis.

Dipecat Apron

* anti-banyu, anti-minyak, anti-bledug, nggunakake macem-macem lapangan. Tanduran tunggal, bobot entheng, anti banyu, Bahan Pangan.

Apron tahan cairan, pelumas lan minyak.

Cahya, trep, bledug-bukti, minyak-bukti, rereget-bukti. 

* Paling murah nanging bisa dipakai, lan resistensi Asam lan Alkali, sing bisa digunakake ing pemeriksaan kimia, perlindungan ing industri lan pertanian, pewarna, perawat lan liya-liyane. 

Sandhangan protèktif

Bahan: film PEpropilena spunbonded PE sing dilapisi nonwovens

Konten: 100% poliester

Keuntungan: Antibacterial, Anti-statis, Lembut, anti banyu, ambegan

Proses kabeh lan bahan mentah cocog karo standar sing paling dhuwur.

Nduwe kinerja anti-infiltrasi sing apik, efisiensin nyaring, resistensi kelembapan lumahing, kekuwatan lan kebolehtelapan udara, supaya bisa nyegah banyu lan bledug kanthi efektif. 

Gaun Isol sing Diselirasi

Gaun pamisahan sing bisa dipateni yaiku gaun sing ora resik kanggo menehi alangan kanggo moderat' cairan awak lan sekresi. Digunakake utamane kanggo perawatan pasien lan pemeriksaan pencegahan epidemi ing panggonan umum. Sampeyan uga bisa digunakake ing pertanian, peternakan kewan, perlindungan lingkungan, lan lapangan liyane.

Gaun-gandan kita ditawakake luwih akeh liwat dada lan lengen klambi kanggo ruangan luwih cilik. Kain empuk sing ditetepake nganggo banyu lan teknologi duwe teknologi canggih sing nyedhiyakake barrie tahan cipratan. Sampeyan njaga sampeyan kepenak nalika kerja, mbantu sampeyan rumangsa yakin lan dikendhaleni.

Gaun Bedah

Rega sing apik lan regane kompetitif.

Kit Tes Rapid / Kaset Tes

Penyakit Coronavirus 2019 (COVID-19) Uji Antibodi IgM / IgG minangka immunochromatographic kanthi cepet, kualitatif lan trep. ing vitro assay kanggo deteksi diferensial antibodi IgM & IgG kanggo COVID-19 virus ing serum manungsa, plasma utawa kabeh getih sing dijupuk saka pasien infeksi COVID-19. Piranti kasebut dirancang kanggo mbantu ngatasi pendhapat virus anyar utawa sadurunge virus COVID-19 nglacak status penyakit sawise infeksi virus COVID-19. Kit uji kanthi cepet iki adol banget.

Yen ana pitakon, aja ragu-ragu kanggo kontak karo wong sing adol. Email:Cynthia@napgroup.net  Sugeng rawuh!